Tandlæge i Horsens

20. august 2020
Anmeldelser
11 0
Tandlæge i Horsens

Bor du i Horsens eller er du tilfældigvis i Horsens og mangler en god tandlæge i Horsens, så kontakt Klinik for tandsundhed på 75 61 27 77 eller slå et smut forbi Tobaksgården 3, 8700 Horsens. Der er en meget stor parkeringsplads lige ved siden af den bygning som Klinik for tandsundhed har til huse i.

Klinik for tandsundhed

Der er en tandlæge og 3 klinikassistenter klar til at hjælpe dig med dine tænder i Klink for tandsundhed i Horsens. Ingrid Sommer er tandlægen på klinikken, og hun er bl.a. også kendt for sin særlige holistisk sundhedsfaglige tilgangsvinkel til behandling af tænder og hele munden. Forholdene i munden spiller sammen med forholdene i resten af kroppen.

Tandlægen i Horsens er medlem flere steder

Klinik for tandsundhed er medlem af Dansk Tandlægeforening, der er et fagligt fællesskab for alle tandlæger. Foreningen varetager også tandlægernes interesser og giver rådgivning og juridisk bistand. Dansk Tandlægeforening tilbyder også medlemmerne efteruddannelse og kurser.

Klinik for tandsundhed er også medlem af Foreningen mod skadeligt dentalmateriale i Danmark. Det er en non-profit, uafhængig og selvstændig patientforening med det humanitære mål at få giftige materialer fjernet fra tandplejen. Foreningen mod skadeligt dentalmateriale i Danmark er selv medlem af den globale bevægelse World Alliance for Mercury Free Dentistry. Foreningen har 6 formål, hvoraf det første og største er: ”At fremme kendskabet til skadeligt dentalmateriale og tungmetalforgiftning, f.eks. fremkaldt af amalgamfyldninger.”

Dernæst så er Klinik for tandsundhed også medlem af Tandvårdsskadeförbundet og International Academy Of Oral Medicine And Toxicology.

Mange tandlæger i Horsens

Ved en søgning på Google på ”Tandlæger i Horsens”, så kommer der ca. 621.000 søgeresultater frem, og der ligger Klinik for tandsundhed på side 1. Klinik for tandsundhed er populær og har således også – i skrivende stund – 6 meget positive anmeldelser på Google. Alle med max antal stjerner. På Facebook har Klinik for tandsundhed – ligeledes i skrivende stund – en karakter på 4,6 ud af 5.

Så selvom der er stor konkurrence i Horsens for tandlægerne, så er Klinik for tandsundhed både at finde på side 1 på Google og klinikken ligger helt i top på anmeldelser og karakterer.

Gør dig selv og dine tænder en tjeneste næste gang tiden er inde til et tandeftersyn og kontakt Klinik for tandsundhed i Horsens – det vil du komme til at smile stort af,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *