Nyheder fra servicebranchen

1. august 2020
Business
0 0
Nyheder fra servicebranchen ServiceNews

Er du en del af servicebranchen og kunne du godt tænke dig at få flere og forskellige nyheder fra servicebranchen? Så klik dig ind på https://servicenews.dk og hold dig opdateret på nyheder fra servicebranchen og medlemsnyheder fra tilmeldte servicevirksomheder på ServiceNews.dk.

Servicebranchen udgøres bl.a. transport-, handels- og servicevirksomheder – og dem er der mange af. Du kender sikkert Salling Group, CODAN forsikring, ISS rengøring og facility service, Rema1000, Danske Fragtmænd, Honda og mange, mange andre servicevirksomheder.

Har du selv mange nyheder som du gerne vil have udgivet?

Så der du på ServiceNews.dk kommet til det rigtige sted. For kun 1.994,00 kr. ekskl. moms om året, så kan du udgive alle de nyheder som du har brug for og lyst til. Nyhederne vil skabe ekstra trafik til din hjemmeside samt give plusser hos Google og de andre søgemaskiner, såfremt du opretter links tilbage til din hjemmeside. Plusserne fra søgemaskinerne kan være med til forbedre placeringerne i søgeresultater for din hjemmeside.

Læs bl.a. nyheder fra rengøringsbranchen

De “usynlige” servicefolk i rengøringsbranchen kan du bl.a. også læse om på ServiceNews.dk. Det er de folk som oftest har gjort deres arbejde før du står i brusebadet om morgenen eller efter at du har kastet dig på sofaen efter endt arbejdsdag. Rengøringsfolket holder vores arbejdsplader rene og pæne – og det er om noget endnu mere vigtigt her i coronakrisen.

Rengøringsfolket udvises i denne tid en forøget respekt for den indsats som de gør – både i private hjem, i virksomheder, i institutioner og i sundhedssektoren.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *