Start webshop, det er let

5. december 2022
Business
0 0
Start webshop, det er let

Hos Shopeazy kan du få en webshop løsning, som opfylder dine behov for en webshop.
Vores webshop løsning arbejder sammen med fragtfirmaer og betalingsgateway, så du har de vigtigste elementer til en webshop.
Når du skal starte en webshop, er det vigtigt at kende dit produkt, dit marked og dine kunder. Kender du dine kunder godt kan du give den bedste service.

Med vores webshop kan du følge hvert enkelt skridt med levering for hver enkelt ordre. På denne måde får du de bedste muligheder for at yde den bedste kundeservice og den bedste levering.

Samtidig er start webshop gjort let for dig, da vores webshop løsning har skabeloner til alle de vigtige sider, som skal være i en webshop. Disse vigtige sider er: produktkatalog, produktside, bestillingsside, produktsøgning og handelsbetingelser.

Start en webshop på 10-15 minutter. Vælger du kun at tilbyde betaling med Paypal på din webshop er det hurtigt at komme igang.

Derudover er det muigt at køre kampagner, hvor du selv opsætter tilbud og rabatter for en bestemt tidsperiode. På denne måde er det let at køre juleudsalg, black friday udsalg, cyber monday udsalg og så videre fra din webshop.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *