Få nemt og hurtigt en lækker frokostordning

17. februar 2022
Diverse
1 0
Få nemt og hurtigt en lækker frokostordning

Det er ikke altid det nemmeste som virksomhed at finde en udbyder af en god frokostordning, der tilgodeser alle medarbejderens krav og ønsker til hvad de gerne vil spise. Det er ofte mange hensyn at tage fx om der er nogle blandt medarbejderne, der er vegetarer, eller veganere, og jo så af den grund ikke spiser kød, eller animalske produkter.
Det kan også være at der er nogle, der har diverse allergier. Fx er der en del mennesker, der har glutenallergi, eller er laktoseintolerante, og derfor bliver syge, hvis de indtager mælkeprodukter. Det siger sig selv at det er vigtigt for dem at de kan være sikre på at det, de får at spise til deres frokost ikke indeholder nogen former for gluten, eller mælkeprodukter.

Disse forhold er selvklart noget, der gør det meget mere besværligt at sammensætte en frokostordning, der tager hensyn til alles præferencer, og også sikrer at ingen bliver syge. Skal man som virksomhed selv stå for at sammensætte en frokostordning, der tilgodeser alle disse aspekter, vil det være yderst tidskrævende, og højst sandsynligt tage tid fra andre ting, der er mere vigtige for selve driften af virksomheden.

Man ville være nødt til at tage kontakt til et væld af forskellige udbydere af frokostordninger, for at finde frem til én, der er passende til alle medarbejdere, og samtidig er der også det økonomiske aspekt, som der skal tages hensyn til.

Lad Frokostordninger.dk gøre arbejdet for dig

Hvis du har prøvet at sidde med opgaven at finde en passende frokostordning for jeres virksomhed, vil du helt sikkert have stødt på problemet med at få overblik over alle de forskellige tilbud, der findes fra alle de forskellige udbydere på markedet.

Det kan nemlig være ganske uoverskueligt at finde hoved og hale i, og samtidig er det som nævnt også ekstremt tidskrævende.

Frokostordninger.dk er eksperter i at finde frem til den helt rigtige frokostordning for en virksomhed ved at skabe overblik og gennemsigtighed, og selvfølgelig efterleve alle de krav og ønsker, der måtte være til frokostordningen.

Måden, som det foregår på, er at man giver os en beskrivelse af, hvordan man gerne vil have sat frokostordningen sammen, hvad den skal indeholde, og lige så vigtigt, hvad den ikke skal indeholde.
Når vi har fået denne beskrivelse i hænde fra jer, går vi i gang med at undersøge, hvilke leverandører, der passer til beskrivelsen, og indhenter samtidig tilbud fra tre forskellige udbydere. De tre tilbud, vi finder frem til, vil således være 100% tilpasset til de krav, I har beskrevet, og vil derfor alle tre umiddelbart passe til jer. Det er en vigtig detalje at man ikke er forpligtet til at tage imod tilbuddene, og at vi indhenter tilbuddene ganske gratis.

På denne måde, sparer man altså en masse unødvendig tid på at lade Frokostordninger.dk stå for at indhente tilbuddene, end ved selv at give sig i kast med det. Kontakt os for tilbud i dag på tlf: 70 66 63 69

Kan frokostordningen trækkes fra i skat?

De fleste virksomheder går helt naturligt meget op i om en arbejdsrelateret frokostordning kan trækkes fra i skat.
Reglerne omkring dette, er løbende blevet ændret, men som reglerne ser ud i dag, har SKAT lagt sig fast på nogle regler for, hvor meget man som medarbejder minimum skal betale i egenbetaling for ikke at blive beskattet af den frokost, som en arbejdsgiver stiller til rådighed. Satserne afhænger af om frokostordningen også inkluderer drikkevarer. Satserne er henholdsvis 20 kr. og 15 kr. for med drikkevarer og uden drikkevarer.

Hvis man som virksomhed overholder disse satser, skal man ikke foretage en indberetning til SKAT omkring frokostordning. Man skal dog være opmærksom på at satserne godt kan være mindre, hvis arbejdsgiveren kan dokumentere, at kostprisen har været lavere. Satser for beskatning af frokostordning er gældende både når frokostordningen leveres af en ekstern leverandør, og når frokostordningen er in-house fx hvis man i virksomheden har en kantineordning. Får man leveret ude fra er der dog krav om, at maden skal købes ind samlet til kantinen og ikke må købes ind til den enkelte medarbejder.

En måde, som den enkelte medarbejder kan betale for ordningen på, er ved at frokosten bliver betalt pr. måned ved, at arbejdsgiveren trækker betalingen fra medarbejderens løn efter skat.

Desuden gælder satserne for SKAT heller ikke, hvis den frokost, man som virksomhed får leveret, kan betegnes som “luksusmad”.

Høj kvalitet

Når du lader Frokostordninger.dk stå for at indhente tilbud til jeres virksomhed, indhenter vi udelukkende fra køkkener, som vi kan stå inde for, og som vi ved leverer højeste kvalitet gang på gang.

Vi går særdeles meget op i at de virksomheder, vi indleder et samarbejde med, bliver glade og tilfredse med den mad, de ender med at få, og samarbejdet med os.

Det er muligt at bestille frokostordning i både København, Storkøbenhavn, Nordsjælland og Århus.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *