Kurser & Foredrag – brugbare fra dag ét

30. juni 2022
Diverse
1 0
Kurser & Foredrag – brugbare fra dag ét

Supplement A/S har i over 25 år udbudt diverse kurser og foredrag. I dag holder vi mere end 500 kurser og foredrag om året, så der er masser af muligheder for at udvide din horisont, og erhverve dig nogle nye brugbare færdigheder inden for en bred vifte af emner.

Når du tager et kursus hos Supplement, kan du være fuldstændig sikker og vis om at du bliver godt rustet med et væld af nyttige kompetencer, som du oven i købet kan gå ud og gøre brug af med det samme efter at kurset er afsluttet.

I denne sammenhæng kan nævnes et af vores mest populære kurser, nemlig vores bogholderi kursus.

Nye nyttige kompetencer

Hos Supplement A/S lægger det os meget på sinde at de kurser, vi udbyder skal være brugbare i den virkelige verden, og ikke bare værdi en masse teori, man lærer, som ikke rigtig har nogen praktisk anvendelighed. Vi insisterer på at vores kurser skal kunne anvendes i praksis, og give læring for livet.

Derfor arbejder vi og vores undervisere hele tiden på at blive bedre inden for de emner, der undervises samt forbedring af rammerne for kurserne og undervisningsformen, ligesom vi også lægger vægt på at det skal være sjovt at tage et kursus, eller høre et foredrag hos os.

Og vi har i årenes løb da også fået masser af feedback og tilsagn fra tidligere kursister, der fortæller om, hvor glade og tilfredse, de har været for det kursus, eller det foredrag, de har taget hos os. Og hvordan de har kunne bruge de nye færdigheder og kompetencer, som de har tilegnet sig hos os til fx at blive mere effektive på deres arbejde, eller på deres studie, og opnå de resultater, som de gerne vil.

Nogle af de ting, vi hører fra vores tidligere kursister er blandt andet at vores undervisere er gode til at lære fra sig, og at de formår at komplicerede koncepter forklaret på en måde, så det bliver meget lettere at forstå. Ligesom vi tit får at vide at vi er målrettede og konkrete i vores undervisning, og at der altid tages udgangspunkt i reel hverdagspraksis på en arbejdsplads.

Dette er noget, der i høj grad motiverer os til hele tiden at forbedre os og sørge for at vores niveau er tårnhøjt, og at vi altid er i stand til at tilbyde kurser og foredrag af bedste kvalitet med den største værdi for vores kursister. Det har vi gjort i over 25 år, og det har vi tænkt os at blive ved med i lang, lang tid endnu.

 

Både for private og virksomheder

De kurser og foredrag, vi udbyder hos Supplement, kan du deltage i som åbne kurser såvel som i form af firmakurser.

De kurser, vi udbyder til firmaer, skræddersyer vi, så de passer perfekt til lige præcis din virksomheds behov og ønsker.

 

Her er et udpluk af nogle af de kurser og foredrag, vi tilbyder:

 • Kursus i konstruktiv feedback
 • Kursus i præsentationsteknik kursus
 • Kursus i sidemandsoplæring
 • Foredrag om arbejdsglæde
 • Kursus i undervisningsteknik
 • Kursus i projektøkonomi
 • Bogholderi kursus
 • Huske kursus

Fundamentet for vores koncept er at medvirke til udviklingen af de menneskelige ressourcer i både private og offentlige virksomheder samt i interesseorganisationer. 

 

De primære temaer, som vi beskæftiger os med er indenfor disse kategorier:

 • virksomhedskultur
 • organisationsudvikling
 • kompetenceudvikling
 • produktivitetsforøgelse
 • effektivitetsforøgelse
 • coaching

Vi lægger vægt på at der er stor sammenhæng mellem de emner, vi underviser i, og den konkrete hverdag, som vores kursister oplever på deres job, hvor de tillærte kompetencer viser deres værd fra dag ét efter de har færdiggjort et kursus hos os.

 

Om Supplement A/S

H.P. Hansen stiftede Supplement A/S tilbage i 1993 idet han kunne se at der i danske virksomheder og organisationer fandtes et stort behov for efter- og videreuddannelse. 

Dermed var fundamentet for Supplement A/S lagt. I begyndelsen var mange opgaver underleverancer til kursusudbydere, der var større end Supplement på det givne tidspunkt.

I årenes løb har Supplement vokset sig store, og i dag er det primært firmakurser, vi gør os i. Selvom vi også stadig afholder åbne kurser, som er tilgængelige for enhver at tilmelde sig, ligesom vi også påtager os konsulentopgaver inden for organisationsudvikling samt coaching.

Hos Supplement har vi den grundlæggende opfattelse, at det er meningsfyldt at være en del af at udvikle mennesker, virksomheder og organisationer, hvilket bestyrkes når vores kunder fortæller os, at vores kurser har gjort en forskel for dem.

 

Supplement A/S mission og motto er følgende:

“Vi er en attraktiv samarbejdspartner, der på engageret vis inspirerer, udvikler og motiverer mennesker og organisationer gennem relevant og faglig funderet undervisning.”

 

Du er altid velkommen til at kontakte Supplement og høre nærmere på tlf. 3990 2688, eller pr. mail: info@supplement.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *