Renice ApS.

3. december 2021
Diverse
0 0
Renice ApS.

Renice ApS er et rengøringsfirma, der tilbyder professionel rengøring og rengøringsservice til både privatpersoner og virksomheder. Vi har 10+ års erfaring med privat rengøring, og sætter en ære i, at vores rengøringsassistenter har en god og respektfuld kontakt til vores kunder, og naturligvis at den rengøringshjælp, du får ud lever op til dine forventninger.

Der er næsten aldrig to rengøringsopgaver, der er helt ens. Derfor sætter vi os altid grundigt ind i, hvad der skal til, for den enkelte kunde, for at vi kan løse rengøringsopgaven så godt som muligt.

I vores arbejde gør vi alt, hvad vi kan for at efterleve vores kerneværdier, som du kan se nedenfor:

Kerneværdier:

 • Stabilitet
 • fFeksibilitet
 • Loyalitet
 • Kvalitet
 • God service

Professionalisme og effektivitet

Alle vores medarbejdere er erfarne og professionelle fagfolk, og de spiller en afgørende rolle for, at vi som rengøringsfirma kan levere rengøringsservice på så et niveau, som vi gør.

Vi er stolte af at blive betragtet som ét af Danmarks bedste rengøringsfirmaer. Og det, der ligger til grund for dette, mener vi selv er at vi altid gør vores absolut bedste HVER gang, vi er ude på en opgave.

Vi dækker mange forskellige områder indenfor rengøring, hvilket også er en årsag til at vores personale er vant til meget forskelligartede rengøringsopgaver, og af den årsag vil vi kunne påtage os rengøringsopgaver af enhver art.

 

Vikarservice

Renice Aps. yder vikarservice inden for alle områder af rengøring, så derfor er der ingen grund til bekymring, hvis din normale rengøringsservice af den ene eller anden årsag ikke kan yde sin service, for så kan vi tage over, hvad enten du mangler en fast rengøringsservice, eller om du blot har brug for at vi agerer vikar i en kortere eller længere periode.

Vores services inkluderer blandt andet følgende:

 • Firmarengøring
 • Rengøringsservice
 • Rengøring Nordsjælland
 • Kontorrengøring
 • Skolerengøring
 • Produktion & Lager
 • Institutionsrengøring
 • Hovedrengøring af sommerhuse
 • Trapperengøring
 • Hovedrengøring

Renice kan med vores ejendomsservice også stå for driften af jeres ejendom

Store ejendomme såsom fx ejendomsboligforeninger slides gradvist ligesom alt andet, men slidet foregår som regel langt hurtigere ned i en privatbolig, fordi der af gode grunde færdes mange flere på daglig basis rigtig mange mennesker i sådanne ejendomme, hvorfor der konstant bliver slidt på materialet og slæbt urenheder ind, som kræver en god ejendomsservice, hvis lokalerne skal holdes rene og faciliteterne funktionsdygtige samt trapperne skinnende.

Renice Aps. udfører opgaver for både virksomheder og boligforeninger. Vores ejendomsservice leverer alle de forskellige services, som man normalt forbinder med driften af en ejendom.

Uanset om det drejer sig om en virksomhed eller en boligforening, kan vi med vores ejendomsservice løse alle de opgaver, der er forbundet med en professionel og omhyggelig vedligeholdelse. Vores ejendomsservice er ikke bare grundig og effektiv, men bliver også udført på en måde, så den respekterer både de personer, der færdes i ejendommen, såvel som inventar med mere.

Hvis en ejendom ikke jævnligt får servicetjek og vedligeholde løbende, så vil den henfalde og på inden måde tage sig ud fra sin bedste side. I en boligejendom er dette til gene og ubehag for beboerne, og drejer det sig om en fx en erhvervsejendom, giver det i høj grad et dårligt indtryk for gæster, og andre der kommer på besøg i virksomheden.

Med vores mange årige erfaring indenfor ejendomsservice, har vi stor erfaring på dette område, og ved præcis, hvad der skal til, for at opretholde en professionel og tilfredsstillende vedligeholdelse.
Der er mange virksomheder, der benytter sig af vores rengøringsservice, som bla. inkluderer rengøring af kontorer, lagerrum, rengøring af trapper med videre.

Som nævnt, er der ikke to opgaver, der er helt ens, og vi kan naturligvis tilpasse og skræddersy løsningen, så den passer til den enkelte kunde. På denne måde kan man være sikker på at alle behov og krav efterleves, når man hyrer os til at løse en rengøringsopgave.

Vi har mulighed for at påtage os enhver rengøringsopgave, da vores ejendomsservice udføres af fagfolk, som er uddannet indenfor området, og som har den nødvendige know-how og erfaring, der skal til for at løse denne slags opgave.

Dette angår både vedligeholdelse af materiel, inventar, døre med mere, såvel som forberedelse af lokaler, der skal sættes i stand til specifikke formål. Vores ejendomsservice spænder med andre ord meget bredt, og derfor kan vi tilbyde dig den service, der opfylder lige præcis dine behov og ønsker.

Vælger du os til at stå for jeres ejendomsservice, får du en ren og velfungerende ejendom, og det gælder udendørs såvel som indendørs, og det er vel at mærke hele året rundt.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på den opgave, du gerne vil have løst

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *