iPhone reparation med ægte Apple-reservedele

17. april 2024
Elektronik
0 0
iPhone reparation med ægte Apple-reservedele

iPhone reparation med ægte Apple-reservedele var engang forbehold de autoriserede Apple-værksteder, men dette tid er nu officielt forbi. Derfor kan vi med stolthed tilbyde reparation af iPhones med originale dele direkte fra Apple.

Hvad er fordelen ved ægte Apple-reservedele?

Siden iPhone 11 er de fleste reservedele blevet kodet unikt til hver enkelt enhed, hvilket betyder, at brugen af tredjepartsreservedele kan være forbundet med funktionsforingelse af enheden.

Ved at bruge originale reservedele til din iPhone reparation, sikres den fulde funktionalitet, og det vil ligeledes blive registeret i enhedens servicehistorik. Denne finder i din iPhone under ‘Indstillinger’ -> ‘Generelt’ -> ‘Om’.

Er der ikke benyttet de korrekte reservedele, vil du se beskeden “Ukendt reservedel” efterfulgt af en advarselstrekant. Vælger du derimod en reparation med de rigtige reservedele, vil der stå ‘Ægte Apple-reservedel”. Det vil derfor også være tydeligt for en ny bruger eller ejer af din iPhone at se dette.

iPhone skærm reparation udført efter Apples retningslinjer

Når vi hos MiPhone skifter skærmen på din iPhone med en ægte Apple-reservedel, så udføres der samtidig det som Apple kalder en Systemkonfiguration. Denne sørger for at den nye skærm kodes og kalibreres til din iPhone. Der vil derfor ikke være forskel i kvalitet eller funktion, fra da du købte din iPhone fra ny.

Samtidig følger vi Apples reparationsvejledninger og procedurer, hvilket sikrer at reparationen foretages 100% efter Apples strenge kvalitetskrav. Du kan derfor være sikker på en reparation af allerhøjeste kvalitet.

Alle reparationer følges op med 2 års garanti. Det betyder, at skulle der opstå fejl ved den udskiftede reservedel udbedrer vi dette uden ekstra omkostninger for dig som kunde. Dette er uanset om du har fået ny skærm, bagside, nyt bundstik, batteri eller noget helt femte.

Vores priser på skærm reparationer med ægte Apple-reservedele er yderst konkurrencedygtige, og oftest er der væsentlige penge at spare sammenlignet med reparationer udført hos autoriserede serviceudbydere.

Er du på udkig efter et mere prisvenligt alternativ til et skærmskift, tilbyder vi også reparation med tredjepartsskærme af en ordentlig kvalitet. Her kan du forvente en lidt anden farvebalance og anden touchfølsomhed, men også til en væsentlig billigere pris.

Trænger din iPhone til nyt batteri?

Netop ved batteriskift i iPhones er det vigtigt, at dette udføres med ægte Apple-reservedele. Ikke alene er man dermed sikker på, at batteriet er produceret helt specifikt til den pågældende model, men også at det lever op til branchens strengeste kvalitetskrav.

Derudover er batteriet parret unikt til din iPhone i en sådan grad, at du faktisk mister funktionalitet fra batteriet hvis ikke det udskiftes med et originalt inkl. den føromtalte systemkonfiguration.

Din iPhone har nemlig en indbygget funktion, som kan oplyse dig en masse helbredsdata på dit batteri: maksimumkapacitet, antal ladecykler og batteriets produktionsdata. Al denne data vil ikke være tilgængelig, hvis ikke batteriet udskiftes med en ny ægte Apple-reservedel.

Vores priser på batteriskift til iPhones er ligesom skærmskift meget konkurrencedygtige, hvorfor der ikke er nogen undskyldninger for at skulle vælge andre løsninger. Her får du en reparation, som lever op til Apples kvalitetskrav og som sikrer dig den fulde funktionsdygtighed til en favorabel pris.

Reparation af kameraet i din iPhone kræver de rette kompetencer

Også kameraet i din iPhone er en del i din iPhone, som kræver en unik kodning og kalibrering for at fungere optimalt og efter hensigten. Flere af de nye modeller er nemlig udstyret med en Lidar-sensor, som kræver en særlig kalibrering for at virke korrekt og kunne få kameraet til at stille skarpt på objekter – især ved portræt fotografering.

Udskiftet kameraet i din iPhone derfor ikke med en ægte Apple-reservedel efterfulgt af en systemkonfiguration, mister du altså funktionalitet i din dyrebare iPhone. Og hvem vil gå på kompromis med billedekvaliteten?

Skal vi klare en reparation af din iPhone?

Trænger din iPhone til en ny skærm, bagside, et nyt kamera eller batteri? Så kan du med fordel lægge vejen forbi vores værksted eller et af vores mange indleveringssteder, som du finder over hele landet.

Vi sikrer, at din iPhone er i de bedste hænder, hvor vi arbejder med den største respekt for producentens kvalitetskrav. Dette bliver ligeledes bekræftet af de mere end 100 5-stjernede anmeldelser du finder af MiPhone på Trustpilot.

Med mere end 10 års erfaring er der næsten ikke den skade eller fejl vi ikke har set før. Vi er derfor klædt godt på til at varetage de fleste reparationer og supportopgaver, som din iPhone måtte kræve.

Foruden iPhones tilbyder vi også reparation af iPads og Samsung Galaxy smartphones – ligeledes efter producentens specifikationer og med originale reservedele.

Hos MiPhone ser vi frem til at betjene dig og din defekte iPhone, iPad eller Samsung Galaxy.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *