Nyt escape room med spion tema åbner i 2021

6. januar 2021
Fritid
4 0
Nyt escape room med spion tema åbner i 2021

Midgaard Event er med 15 escape rooms, europas største lokation for escape rooms.

nu åbner de rum nr. 16 og det bliver efter eget udsagn det mest gennemførte af sin slags i Danmark. Der er brugt mere end 6000 timer på at forberede, planlægge og bygge rummet, og pladsen er mere end 3 gange større end deres øvrige rum. Det skal med andre ord være “gourmet” rummet der appellerer til den erfarne escape roomer, eller virksomheder der vil have en usædvanlig oplevelse.

Temaet er spiontema og trækker på tråde fra både James Bond og fra Mission Impossible. Deltagerne befinder sig i år 1989 og er trængt dybt ind bag Sovjetunionens grænser. Her skal de infiltrere hovedkvarterer tilhørende en sovjetisk general og forhindre 3. verdenskrig. Dette kræver kløgt, snilde og samarbejde, for hovedkvarterer er fyldt med hemmeligheder, koder og tiden er under pres. Spillet kan spilles af en gruppe på 3-6 personer og er velegnet til både familie og venner.

Det nye escape room hedder Downfall Escape Room. Det er det 4 design af Midgaard Event og hver gang et nyt design er lanceret er det dyrere og mere ambitiøst end de forrige. De tidligere designs har taget Danmark med storm er siden 2016 blev en national dille. Escape Rooms har i de sidste 5 år taget verden med storm internationalt og der er i dag (2021) mere end 20.000 escape rooms world wide. Disse fordeler sig med ca. 8000 i USA, 6000 i Europa, 3000 i Asien, og 2000 i alene i Rusland. Varigheden af et spil er ofte 60 minutter, men der findes et uhav af forskellige varigheder og indhold.

Downfall har følgende beskrive på hjemmesiden

DOWNFALL – SPY MISSION ESCAPE ROOM

I “DOWNFALL – Spy Mission Escape Room” er I internationale spioner på jeres livs mission. Dybt inde bag Sovjetunionens grænser anno 1989 har I infiltreret den sovjetiske general Kolnikovs hovedkvarter i Kaukasus-bjergene, og nu har I 90 minutter til at forhindre hans planer med at starte 3. verdenskrig. I skal opklare, hvordan Kolnikov har tænkt sig at gennemføre sine plan, og I skal forhindre at den lykkes. Det kræver samarbejde og kreativitet, og da I er spioner, naturligvis også ægte gadgets.

GENNEMFØRT ESCAPE ROOM HISTORIE

DOWNFALL er til dato vores største satsning, og det dyreste projekt vi har kastet os over igennem 20 år. Når det lanceres vil det have taget 1½ års arbejde fra 2019-2021 og mere end 6000 arbejdstimer i forberedelserne. Og så introducerer vi en række nye tiltag, der ikke er set før i Danmark, og måske i verden. Derfor har vi også valgt at kalde DOWNFALL for et “premium escape room”, vi mener det byder på meget mere end et klassisk escape room setup.

DOWNFALL byder på:
– Vores bud på det ultimative escape room for 3-6 personer.
– 90 minutter spil, med ca 50% flere gåder og tid end de klassiske 60 minutter spil.
– En gennemført historie med rød tråd, hvor gåder, scenografi og special-effects er tænkt i en samlende spion-historie.
– Nytænkende sjove gåder, der udfordrer både hjerne, krop og kreativitet.
– Storslået scenografi og special effects i stemningsskabende spion-tema.
– Levende skuespiller i rummet. Nu bliver det ægte live-action.
– Masser af easter-eggs, sjove spion referencer og selvfølgelig ….. gadgets.

LEVENDE STORYTELLING OG SKUESPIL

Vi har lagt vægt på en levende historie i DOWNFALL, og derfor introducerer vi også skuespiller som en del af missionen. I er undercover som spioner i Kolnikovs hovedkvarter, og der er håndlangere, som I er nødt til at forholde jer til undervejs i missionen.

Udover skuespilleren får I ligesom vores andre escape rooms selvfølgelig fortsat hjælp undervejs, hvis I går I stå eller får svært ved at nå at gennemføre indenfor tiden.

DOWNFALL er det ultimative rum til famile og venner, en polterabend i københavn eller til teambuilding

BOOK DOWNFALL ESCAPE ROOM

I kan booke DOWNFALL online eller ved at ringe/skrive. Hvis I er mere end 6 personer, kan vi dele jer op i flere grupper, og lade jer spille flere af vores forskellige escape rooms samtidig, og sidenhen roterer i nye afviklinger. Det er et oplagt program til en ægte konkurrence-dag

KREATIVE GÅDER

Spillets sværhedsgrad er designet til, at man skal bruge hovedet, men at alle kan være med uanset forudsætninger. Der er stor variation i gåderne, så der er noget for alle talenter, og uanset om man gennemfører eller ej, er det sjovt. Vi har i DOWNFALL primært lagt vægt på flere og hurtigere gåder med sjove effekter, fremfor færre og tunge komplicerede gåder. Men vigtigst er, at vi har valgt, at alle gåder skal støtte op omkring spion-temaet og bidrage til historien i missionen.

FOR ERFARNE ENTUSIASTER OG BEGYNDERE

DOWNFALL er velegnet for både erfarne entusiaster og begyndere. Spillet er først og fremmest båret af en god spion-historie med sjove overraskelser og masser af gåder undervejs, men er tilrettelagt så alle har mulighed at gennemføre uanset erfaring. For jer der har en lille James Bond eller Mission Impossible agent i maven er der desuden mange sjove velkendte detaljer, der kan bidrage til underholdningen.

UNIKT DESIGN AF MIDGAARD EVENT

“DOWNFALL – Spy Mission Escape Room” er specialdesignet af vores egne spildesignere, og fås kun hos Midgaard Event.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *