Få hjælp til WordPress opdateringer

9. januar 2021
Hjemmesider
3 0
Få hjælp til WordPress opdateringer

Bliver du usikker hver gang du logger ind i kontrolpanelet på din WordPress hjemmeside, fordi den røde tæller ved linket til plugins bliver højere og højere? Ret hurtigt kan der være 10-15 nye opdateringer til dine plugins – både de plugins som du har aktiveret og dem som er deaktiveret.

Den usikker bør du ikke have – og slet ikke da det er nemt at finde en virksomhed eller webbureau, som kan hjælpe dig med WordPress opdateringerne. Nogle steder kan du nøjes med at betale under 100 kroner pr. måned for hjælpen til opdatering af din WordPress hjemmeside, mens du andre steder kan betale meget mere – måske fordi der også i de sidstnævnte tilfælde er koblet flere ydelser på servicen.

WordPress opdateringsaftale

Mange kan dog fint klare sig med en opdateringsaftale til WordPress hjemmesiden på omkring de 100 kroner. Et eksempel er OKEIwebbureau.dk, der tilbyder fire forskellige opdateringsaftaler fra 95,00 kroner pr. måned og op til 795,00 kroner pr. måned. Den førstnævnte opdateringsaftale giver dig den ønskede opdatering af din WordPress hjemmeside inkl. ugentlig backup (til et eksternt sted). Den sidstnævnte opdateringsaftale giver dig også den ønskede opdatering af din WordPress hjemmeside inkl. daglig backup (til et eksternt sted), men her er der også inkluderet tid til både support og søgemaskineoptimering.

Vælg den opdateringsaftale til WordPress, som passer ind til dit behov og dine aktiviteter på hjemmesiden. Laver du sjældent nye ting på hjemmesiden, så kan den billige WordPress opdatering være den rigtige. Men hvis du driver en shop og der løbende kommer nye ting på din WordPress hjemmeside, så anbefales det klart at du vælger en hjælp til opdateringen af WordPress med daglig backup og ekstra sikkerhed.

Backups er vigtige

Backup af din WordPress hjemmeside er yderst vigtig – og det siges at styrken / kvaliteten af en hjemmeside kan måles i hvor gode backups der ligger bag den. Bryder din WordPress hjemmeside ned og du IKKE kan genetablere hjemmesiden på en effektivt og nem måde – så kan der hurtigt spildes uendelige mange timer med at genskabe det hele. Derfor kører mange WordPress hjemmesider også med flere forskellige backup metoder og programmer.

Vælg en virksomhed eller webbureau, som klart viser at de har styr på WordPress opdatering og som du fra første øjeblik har fuld tillid til.

Kun en lille fejl

Der skal desværre ikke meget til førend at WordPress stejler og går i sort. Måske spillede themet ikke helt sammen med den nuværende version af WordPress, måske var der ved en opdatering af et plugin opstået en konflikt imellem to eller flere af de installerede plugins. Spar dig selv for ulejligheden med at holde din WordPress hjemmeside opdateret – og få til en meget fair pris hjælpen til at holde styr på din hjemmeside. Det kan meget nemt løbe op i flere tusinde kroner, såfremt det hele bryder ned og et eksternt webbureau eller virksomhed kan hjælpe dig med at genskabe det hele. Og driver du business fra din WordPress hjemmeside, så vil nedetid være lige med tabt omsætning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *