AK Nygart tilbyder nu Cool Sculpting

17. februar 2022
Mode / skønhed
0 0
AK Nygart tilbyder nu Cool Sculpting

AK Nygart privatklinik og privathospital i København, Aarhus og Lyngby er førende eksperter i branchen inden for kosmetiske behandlinger med mange års erfaring, hvilket betyder at når du kommer hos os som patient, kan du vide dig 100% sikker på at være i kompetente hænder på professionelle mennesker, der i dén grad, véd hvad de har med at gøre, og som arbejder med det hver eneste dag, og har gjort det i årevis.

CoolSculpting nu muligt hos AK Nygart

Som noget ganske nyt tilbyder AK Nygart behandlinger i CoolSculpting, som er en ikke-kirurgisk måde at komme af med det stædige fedt på, nemlig den slags fedt, som ikke bare forsvinder, selv om du motionerer og spiser sundt. Behandlingen er 100% uden kirurgi eller nedetid, og du kan endda arbejde på din computer, læse eller lignende imens. Man kan i gennemsnit forvente en fedtreduktion på 20-25 % af det specifikke fedtlag pr. behandling.

Flere forskellige kosmetiske behandlinger

Hos AK Nygart er vi specialister i mange forskellige områder inden for kosmetiske behandlinger heriblandt:

  • Botox behandlinger
  • Plastikkirurgi
  • Brystoperationer
  • Fedttransplantationer
  • Fedtfrysning
  • Permanent hårfjerning

Botox Behandlinger

Hos AK Nygart laver vi mange Botox behandlinger, hvilket er en yderst populær behandling.
Grunden til at Botox behandlinger er så populære må nok i høj grad tillægges den kendsgerning at det er en endog meget effektiv behandling, som på meget kort tid kan fremvise positive resultater.

Hvad er Botox egentlig?

Botox er navnet på et registreret varemærke, som har været brugt siden 1980’erne. Betegnelsen kommer fra ordet Botulinumtoksin, som er et protein, der er giftigt for nerver, hvilket gør at når det injiceres i en muskel, vil musklen slappe af og begrænse, eller helt forhindre, den i at bevæge sig.

Denne egenskab anvender man indenfor kosmetiske behandlinger med Botox behandlinger til at forhindre bevægelse hos de muskler i ansigtet, hvor patienten gerne vil have glattere hud. Det hænger nemlig sådan sammen at når musklerne i ansigtet fx i panden bevæger sig, så rynkes den overliggende hud. Og når det gøres igen og igen, og når huden samtidig udsættes for vind og vejr, så dannes der på et tidspunkt blivende furer i huden, der hvor den folder. Det er det, man normalt kalder for rynker, og for mange af dem, eller hvis de bliver for dybe, kan man altså få foretaget en behandling med Botox og dermed reducerer rynkerne i anseelig grad.

De mest almindelige stede at få foretaget Botox behandlinger er i panden, mellem øjenbrynene, i ydersiden af øjenkrogen – det man også kalder “kragetæer”, og i furene, der går fra næsen ned til munden.

Botox kan i langt de fleste tilfælde være den lille hjælpende hånd, der mangler, for at man får det bedre med sig selv og sit udseende, og det, der gør at man føler at man ser ud på samme måde som man føler sig indeni.

Botox har imidlertid også andre anvendelsesmuligheder end at reducere og fjerne rynker. Blandt andet kan det bruges til at begrænse svedudviklingen under armene, og til fx at fixe et såkaldt “tandkødssmil”.

Her får Botox indsprøjtningen musklerne i overlæben til at slappe så meget af at overlæben ikke krænges op, når man smiler, og derved undgås det at tandkøbet er synligt, når man smiler, eller griner. Det kræver kun to stik med Botox på hver side af næsen, og så er nerveimpulsen, der får musklen til bevæge sig, svækket. Dette er en behandling, som i høj grad er med til at give mere selvtillid til dem, der føler sig hæmmet af et såkaldt “tandkødssmil”.

Hurtig behandling

I modsætning til så mange andre kosmetiske behandlinger, er en behandling med Botox meget hurtigt overstået. Man kan være inde og ude igen på omkring 20 minutter, og bagefter er man klar til fx at gå på arbejde, dyrke sport, eller hvad end det måtte være. Man får ikke plaster, eller forbinding på, og det er nærmest umuligt at se at der er blevet foretaget stik.

I kompetente og erfarne hænder

Hos AK Nygart har vi stort fokus på at man føler sig i erfarne og professionelle hænder. Ligeledes ser vi det som vigtigt at der er rolige omgivelser, når man kommer hos os, da vi mener dette er med til at man slapper af, og føler sig godt tilpas, da nogen gdot kan være nervøse i forbindelse med den behandling, de nu engang skal have foretaget.

Her står vores personale parat til at tage imod dig, og sørge for at du får en god og tryg fornemmelse.

Du skal altid være velkommen til uforpligtende at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål på tlf: 70 27 57 57

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *