Ny Frisør hos Reboot Organic – København K

3. juni 2021
Mode / skønhed
3 0
Ny Frisør hos Reboot Organic – København K

Frisør Reboot Organic – Grøn frisør i København

Frisør Reboot Organic er en Grøn Frisør i København med beliggenhed på travle Torvegade i hjertet af skønne Christianshavn. Vi har et bæredygtigt og økologisk koncept og er kendt for vores høje serviceniveau, dygtigt håndværk samt vores allergivenlige- og duftfrie behandlinger. Hos Reboot Organic er der intet samlebåndsarbejde – kunden er i centrum fra start til slut. Hos Reboot Organic er den 4-årige frisøruddannelse et krav, og vores frisører har alle været på kurser i brugen af vores bæredygtige produkter. At vi er en grøn frisør er et bevidst valg om at passe på vores miljø og os selv.

Vi har en ambition om at vise vores kunder, at hårmode og skønhedspleje ikke står i modsætning til sundhed og bæredygtighed, tværtimod.

I vores salon på Christianshavn Vi tilbyder blandt andet:

 • Dameklip
 • Herreklip
 • Børneklip
 • Babylights
 • Balayage
 • Reflekser
 • Bryn og Vipper
 • Toning og Farve
 • Extensions
 • Makeover
 • Brudepakker
 • Luksuspakker
 • Og meget mere

Vi er ikke de billigste på Christianshavn, men vi ligger i toppen når det kommer til service, kvalitet og godt håndværk.

Oasen af velvære har fået ny frisør

Oven på en alt for lang nedlukning, fik vi endelig fået lov til at servicere vores dejlige kunder igen d. 6 april. Det har været helt fantastisk at være igang igen, og vi har i den grad kunne mærke at vi har været savnet. I forbindelse med genåbningen har vi glædeligt måtte sende to af vores frisører på barsel, men det har også betydet at kunder har måtte vente længe for at få tid til en behandling.

Det har ikke været holdbart for hverken vores kunder eller vores frisører som har forsøgt at imødekomme de mange forespørgsler på behandlinger. Da vi længe har vidst at vi skulle sende to af vores dygtige frisører afsted på barsel, har vi i en længere periode været på udkig efter den helt rette grønne frisør, som har de rette kvalifikationer og som kan indgå i vores stærke team.

Efter lang tid søgen er har vi nu endelig fundet hende.

Hvem er så vores nye stjernefrisør?

Pernille er en dygtig og erfaren frisør med et skarpt øje for detaljen, et super højt serviceniveau og et kæmpe grønt hjerte. Hun er allerede bekendt med vores grønne og allergivenlige produkter, og har selv længe ønsket at arbejde i en grøn salon, hvor økologi og bæredygtighed er hjørnesten.

Pernille har tidligere været selvstændig frisør og har arbejde hos en række prominente frisørsaloner i København. Hun har været på et utal af kurser og har blandt andet specialiceret sig i farveteknik.

Udover at være sød og imødekommende, så taler Pernille også både flydende engelsk og Italiensk. Så der er rig mulighed for at få friske sprogkundskaberne lidt op, for dem der skal udenlands til sommer.

Med Pernille er vi nu oppe på fire frisører til at sikre at alle igen kan booke tid til behandling, inden for en rimelig tidshorisont, og fra starten af 2022 er vi igen oppe på seks frisører når vores to andre frisører vender tilbage fra deres barsel.

Vi glæder os helt vildt til at kunne forkæle kunderne med endnu en dygtig frisør, og vi håber at Pernille vil blive mindst lige så glad for at blive en del af vores team, som vi er for at have fået hende ind til os.

Der er ingen tvivl om at vi med Pernille på holdet, fortsat kan leverer det høje niveau til vores kunder som er blevet en del af vores varemærke.

Vi glæder os meget til at kunne servicere jer kunder endnu bedre, og til at tage imod Pernille.

I kan møde Pernille og resten af holdet hos Reboot Organic på Torvegade 33, 1400 København k.

Book tid Online i dag eller kig forbi salonen

Selvom vi har travlt er det stadig muligt at booke en tid. Vores nye frisør Pernille starter op d. 15/6 – 2021 og kan allerede bookes nu via vores onlinesystem nu. Så skynd jer ind og book en tid til grøn forkælelse på rebootorganic.dk eller kontakt os på telefon: 32 16 55 04 – vi er åbne alle hverdage mellem samt lørdag fra 9.00 til 14.00.

I er også meget velkomne til at kigge ind forbi salonen på Torvegade 33, til en snak eller rådgivning omkring hår og makeup og alt der imellem. Vi sælger også vores økologiske produkter samt diverse glattejern og børster. Når I alligevel stopper forbi for at se vores skønne lyse lokaler, så skal I huske at sige hej til vores maskot, citrontræet Elly, der med sine modne citroner er med til at bringe et grønt islet til det ellers pulserende byliv på Christianshavn, lige uden for vores store facadevinduer.

Kærlig hilsen

Team Reboot Organic

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *