En webshop med et hav af hegn

27. maj 2021
Webshops
0 0
En webshop med et hav af hegn

Er du på udkig efter hegn til dit haveprojekt? Eller måske leder du efter inspiration til, hvilket hegn du kan sætte op i din for/baghave?

Hos Jima hegn ApS har vi Danmarks største webshop indenfor hegnløsninger på internettet. Du kan hos os finde et kæmpe udvalg af hegn og låger til ethvert behov og smag. Hos os kan du handle hegn til private beboelser, virksomheder, landbrug og offentlige institutioner.

Hos os kan du både købe individuelle hegn og komplette pakker, der inkluderer alt det, som du skal bruge for at opsætte hegnet. Vi har også løbende rabatter, hvor du kan finde besparelser på 30-50% på udvalgte produkter.

Mangler du inspiration, kan du også nemt gå opdagelse i vores udvalg af hegn og forskellige kategorier. Du kan her kigge rundt på de forskellige billeder, hvor du kan se, hvordan hegnene kan bruges og dekoreres.

Vores mest populære og besøgte kategorier er:

 • Havehegn
 • Metalhegn
 • Komposithegn
 • Betonhegn
 • Raftehegn
 • Terrassehegn
 • Sikkerhedshegn
 • Panelhegn
 • Støjhegn
 • Dyrehegn
 • Diverse hegnløsninger
 • Havelåger

Vores løsninger går ud til dem, der ønsker indhegning udført af professionelle fagfolk, som kan varetage opgaven fra start til slut. Vi bestræber os på altid at have den bedste service, der lever op til vores kunders forventning.

Det skal være nemt at købe hegn over nettet

Det kan være udfordrende og ikke mindst noget af en jungle, for private at købe hegn i et byggemarked. Derfor prøver vi at gøre det, så nemt som muligt at handle hegn online, hvorfor vi blandt andet har levet ”Hegnsberegner”, der kan hjælpe dig med at beregne meterprisen. Herunder, materiale forbruget på de fleste af de hegn vi forhandler.

Hurtig levering

Vi har en ambition om at altid have det største udvalg indenfor både hegn og låger. Vi ønsker nemlig at tilbyde dig lige netop det produkt, som du leder efter hurtigst muligt. Vi følger den overbevisning, at du skal have mulighed for at købe dit hegn et par dage før, inden du skal sætte det op. På den måde kan du sætte skovlen under dit haveprojekt hurtigst muligt.

Vi tilbyder her levering i hele Danmark, uanset hvor i landet du befinder dig. Du kan forvente at modtage dit ønsket hegn indenfor 2-5 dage på lagervarer.

Et jysk selskab med national rækkevidde

Vi er et jysk selskab befindende i Fredericia i Jylland, der blev etableret i 2009. Vi har sidenhen og særligt fra 2018 vokset gevaldigt og gennemgået en gennemgribende udvikling, hvor vi har velkomment nye ansigter i virksomheden.

Udover hegn og låger tilbyder vi også opsætning i hele Danmark. Har du derfor bestilt dit ønskede hegn, skal du ikke ud og lede efter en montør. Vi har egne montører rundt omkring i landet, der kan sikre dig at du får den billigste og bedste hegnløsning, uanset hvor i landet du måtte befinde dig.

Har du brug for kompetent rådgivning?

Er det første gang at du skal til købe et hegn, kan du muligvis stå inde med en del spørgsmål. Det kan også være at du overvejer at købe et særligt hegn, hvor du har brug vejledning. Uanset din situation synes vi det er vigtigt, at du kan få den helt rigtige rådgivning, når du kontakter os.

Vi bestræber på at den information, som du kan finde på vores hjemmeside, er professionel. Skulle du have spørgsmål, har vi udarbejdet en FAQ-sektion, hvor du kan finde svar på de oftest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svaret på det du søger, behøver du ikke at give op.

Vores kundeservice står klar med en hjælpende hånd. Vi har mange års erfaring, og vi er alle uddannet i alle vores produkter, hvilket kan garantere dig, at du får den nødvendige og helt rigtige rådgivning, når du kontakter os. Vi hjælper dig hele vejen fra A-Z, når du henvender dig. Endvidere, har vi også en live support på vores hjemmeside, hvor du kan spørge os, om hvad som helst. Vi vil selvfølgeligt svarer din henvendelse hurtigst muligt.

Vores mantra er; heller ring eller skriv en gang for meget end for lidt. Kontakt os derfor allerede i dag, hvis du har brug for hjælp eller et uforpligtende tilbud på din nye hegnløsning. Vi plejer at sige at ingen opgave er for stor eller lille for os.

Vi har til dags dato gjort 13.987 kunder tilfredse. Det er en statistik vi er meget tilfredse over, men vi ønsker ikke at stoppe dér. Vi går ihærdigt efter mange utallige flere med forhåbentligt dig ombord.

Kontakt os på telefon: 70 23 07 89 – vi er åbne alle hverdage mellem 08:00-21:00 (Fredag er vi åbne kun til kl. 15).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *