Ny webshop til skoler, daginstitutioner og lærere

7. marts 2021
Webshops
1 0
Ny webshop til skoler, daginstitutioner og lærere

TimeTEX – din partner til skoleartikler

Vores nye webshop er online fra i dag. Vi har fornyet vores store sortiment fuldstændigt og tilbyder dig et et mere afslappet websted med ca. 2600 læremidler og undervisningsmateriale til skole og daginstitutioner. Køb skoletilbehør nemt til dine opgaver.

Vi har forsynet uddannelsesinstitutioner med skoleartikler i mange år. I vores sortiment finder du alt, hvad skoler og lærere har brug for – fra grundskole til gymnasium og institutioner.

Dybest set har vi på TimeTEX.nu bevaret strukturen i den gamle onlinebutik fra laerershoppen.dk, så du kan finde rundt her så let som muligt. Selvfølgelig har vi også implementeret nogle forbedringer til dig. Her er de vigtigste overblik:

  • Større billeder af produkterne: På denne måde kan du få et bedre indtryk af produktet og tydeligt se hvad du f.eks. kan bidrage til i din undervisning.
  • Kategorienes struktur er forenklet ved hjælp af en hurtigfilterfunktion: Vi har grupperet forskellige kategorier – i disse kan du nemt begrænse til de ønskede produkter ved hjælp af filtre. Du kan finde filterfunktionen direkte over de anførte artikler. For mange filterindstillinger er der også mulighed for at vise en mere detaljeret forklaring.
  • Betaling med kreditkort: Fra nu af kan du også betale med Dankort, MobilePay, Visa eller Mastercard. Betaling via PayPal kan du selvfølgelig også.

Vi håber du nyder at surfe. Hvis du har spørgsmål eller forslag, ser vi frem til din feedback. Du kan sende dette direkte til ledelsen (Torben Schmidt, info@timetex.nu). På denne måde evalueres din feedback direkte, og ændringer implementeres så hurtigt som muligt. Husk at alle vores produkter er udviklet i samarbejde med lærere og pædagoger, så de passer lige netop til en hverdag i skole eller institution.

Hvilke skoleartikler har lærere brug for?

God planlægning af undervisning eller pædagogisk aktivitet kræves for at være optimalt forberedt i det pædagogiske virker. Derfor tilbyder vi også organisatoriske hjælpemidler som lærerkalendere i vores skoleartikler. Praktiske lister, nyttige oversigter og masser af plads til noter gør TimeTEX skolekalender til din ideelle hjælper i hverdagen. Med praktisk ekstra materiale som dobbelt sidet tape eller klistermærker til belønning kan du bruge din kalender endnu mere effektivt og designe den efter dine ønsker.

Undervisningen kan nu startes velforberedt. For at være i stand til at designe dette fleksibelt og kunne arbejde professionelt med dine tavlebilleder tilbyder vi dig praktiske præsentationsmateriale til dine fremlæggelser og oplæg.

Hos os kan du også købe lamineringslommer, foler og gennemsitige transparenter. Disse gør dine dokumenter og ark papir skrivbare, genanvendelige og beskytter dem mod snavs.

Hvilke skoleartikler har uddannelsesinstitutioner brug for?

I vores sortiment finder du skolemøbler til hvert klasseværelse eller rum i din institution. Disse er sikre, holdbare og robuste. Udover et stort antal skabe og hylder finder du også garderober og siddemøbler i vores online butik.

Når rummet er oprettet, er det eneste, der mangler, det passende, praktiske udstyr. Til dette formål tilbyder vi dig ergonomiske borde og stole samt tavler og opbevaringsmuligheder, så din skole bliver et top moderne læringsmiljø .

For at holde trit med digitaliseringen i skolen må moderne teknisk udstyr ikke mangle. Dette inkluderer f.eks. objektkameraer, projektorer og computere inklusive tilbehør.

Forbrugsstoffer såsom kridt og papir samt tilbehør til tavler som svampe og tegneudstyr skal være tilgængelige i tilstrækkelige mængder til forberedelsen af ​​lektionen og dens gennemførelse . I vores butik forsyner vi dig med netop disse produkter i et stort udvalg og forskellige varianter.

Godt skoletilbehør og læremidler til undervisningen og kontor

Der er et stort udvalg af magneter, så du kan bruge modereringskortene endnu mere effektiv . Fra hæftemagneter til magnetbånd til motivmagneter: Med disse fastgørelser er det lettere og mere behageligt at arbejde.

Med det rigtige undervisnings- og læringsmateriale kan fagindhold illustreres, og eleverne kan tilskyndes til aktivt at lære. Disse læremidler bruges hovedsageligt i undervisningstimen, men kan også bruges i individuelt arbejde eller gruppearbejde såvel som i dagpleje.

Selv efter den sidste lektion er der forskellige opgaver, fx forskellige rettelser. Lærerstempler er et simpel, men effektiv og nyttige. Midler til at give feedback, motivere elever eller generelt anerkende deres præstationer. Du kan tilføje en lille variation til din feedback med sjove motiver.

Der er plads til stempler, saks, lim osv. i farverige bakker eller praktiske opbevaringsæsker og opbevaringskasser. Med disse opbevaringsmuligheder er dine kontorartikler pænt opbevaret og tilgængelige til enhver tid . Du kan opbevare dokumenter i dokumentposer eller mapper.

Se den nye webshop på TimeTEX.nu – online butikken til lærere, skoler, institutioner og kontor og køb skoletilbehør, skolemøbler, læremidler og undervisningsmateriale til lige netop din undervisning og til din skole eller daginstitution.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *