Laerershoppen har fået nyt design!

7. marts 2021
Webshops
1 0
Laerershoppen har fået nyt design!

Laerershoppen har fået nyt design!

Laerershoppen.dk har fået et nyt design og er nu endnu mere brugervenlig, mobilvenlig og overskuelig. Vi har investeret i at gøre vores online butik endnu bedre til at købe skoletilbehør til skole, lærere og daginstitution. Hvad kan du forvente når du køber på Laerershoppen?

Skoleartikler: skoleartikler og studiemateriale til dine børn

For børn er skole et vigtigt skridt i deres videre udvikling. Som elev lærer man at organisere sig selvstændigt i skolen. Dette er en af ​​grundene til, at mange børn pakker deres skoletasker med alle deres skoleartikler fra starten. Hvilke skoleartikler har et barn brug for, og hvad skal man overveje, når der købes materialer til elever.

De vigtigste skoleartikler for børnene er sikre og pålidelige skriveredskaber, samt holdbare undervisningsmaterialer. Dette sikrer, at dit barn har alle deres skoleartikler klar efter ferien, eller når de starter i skole.

Med online-køb på laerershoppen.dk har du mulighed for at gøre tiden før skolestart mere afslappet. Få skoleartikler fra kendte mærker til alle aldre bekvemt leveret til dit hjem. Hvis du har spørgsmål, rådgiver vi dig gerne.

Skoleartikler – alt til skolestart!

Det var let at lære at skrive!

At lære at skrive er det vigtigste mål for mange nybegyndere i skolen. Børnene begynder med at øve sig i at skrive i specielle skriveøvelsesbøger med en blyant.

De vigtigste skoleartikler foruden de rigtige kuglepenne er primært farveblyanter og tusser. Hæfter og malebøger er meget populære. I dem skriver eleverne alle vigtige oplysninger fra undervisningen ned og noterer deres lektier. Af denne grund kan forældre også finde hæfter til hjemmearbejde, ordforrådsbøger, musikbøger eller lærerkalendere på Laerershoppen.

Ingen er perfekte: rette fejl

Heldigvis er der også viskelæder og rettepen i vores sortiment til skoleartikler. Dette giver dig mulighed for at rette fejl med det samme og gøre dem næsten helt usynlige.

Som lærer skal du rette mange stile og opgaver. Til små elever i indskolingen er vores belønningsklistermærker især velegnet til at skabe glæde og motivation for de mindste elever. Anerkend elevernes præstation med lærerstempel eller klistermærker.

Skrivebord og tilbehør

Dit skrivebord er det vigtigste sted at forberede sig til næste dag i skole og til at lave lektier eller forberede undervisningen. Ud over den ergonomisk korrekte indstilling af arbejdspladsen er organisering af ​​skoleartikler meget vigtig. Dette kan oprettes ved hjælp af penneholdere og organisationssystemer, samt opbevaringskasser. Lektier og kontorarbejde er kun sjovt, hvis man har det godt på arbejdet og sin arbejdsplads.

Veludstyret til skolehverdagen

Skoleartikler af høj kvalitet, der er specielt udviklet til de respektive klasser og aldersgrupper, understøtter børn trin for trin på deres vej mod læring. Eleverne er udstyret med gode skoleartikler og føler sig trygge og kan lære og forstå på en helt afslappet måde. Så livets meget citerede alvor er sjovt lige fra starten! Find de rigtige skoleartikler her hurtigt og nemt.

Passer til skolestart – med vores omfattende sortiment

Fuld af forventning og spænding ser familien frem til den første skoledag sammen. Mange forældre er i første omgang usikre, fordi det første udstyr, når man begynder i skolen, er ret omfattende. Nu er der meget at organisere og overveje. Vi har kendte mærker som Pelikan, Edding, Rotring, Stabilo, Clairefontaine og mange flere. I vores online-butik finder du alt, hvad du og dit barn har brug for i skolehverdagen.

De rigtige skoleartikler til alle aldre

For at gøre det nemmere for dig at handle, har vi tydeligt arrangeret skoleartikler efter niveau. Du behøver ikke søge længe efter det du ønsker. Uanset om du er en første klasse eller en gymnasieelever – læring er lettere med godt basisudstyr til skole.

Perfekt forberedt til skolelivet

Højkvalitets blyanter, farveblyanter, kuglepen og fyldepen gør det lettere at lære at skrive. De tilskynder til korrekt håndposition lige fra starten og muliggør naturlig, afslappet skrivning. Vi tilbyder også specielle skriveredskaber til venstrehåndede. På denne måde kan hvert barn udvikle sin egen personlige skrift. Børnevenlige og ergonomisk designede skriveartikler hjælper dit barn med at lære de passende bevægelsessekvenser og give dem deres første følelse af præstation.

Rygvenlige skoletasker

Med en passende skoletaske er du og dit barn perfekt udstyret til skolevejen. Bøger, penalhus , madpakke og drikkedunk giver flere kg tilsammen. En god skoletaske er ergonomisk formet og fordeler vægten jævnt på ryggen. En polstret rygsektion og komfortable bælter og stropper er et vigtigt bidrag til at bevare din rygsundhed. Reflekterende elementer sikrer mere sikkerhed i vejtrafikken.

Trendy rygsække

Ældre børn vil normalt have en cool skole rygsæk. Også her spiller et ergonomisk bæresystem, et klart design og god belastningsfordeling en vigtig rolle. Der er plads til lommergner og mobiltelefon i den forreste lomme. Et polstret rum til den bærbare computer, et ekstra rum til tilbehør og en holder til drikkeflasken sikrer, at rygsækken altid er pæn.

Hos os finder du skoletasker af høj kvalitet fra kendte mærkeproducenter. Skoletasker, der vokser med dig, til grundskoleelever, gode skoletasker i flere dele, specielle modeller til piger eller drenge og afslappede rygsække til teenagere. Så dit barn kan tage let på skolen.

Køb skoletilbehør, læremidler, undervisningsmateriale og tasker nu

Køb din lærertaske, tilbehær til klassen, lærerbehov eller skoleartikler på https://laerershoppen.dk og få fri fragt og hurtig levering. Vores nye design på online butikken gør, at du har endnu nemmere med at købe undervisningsmateriale og lædertasker hos os.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *