Festbutikken

21. november 2020
Webshops
5 0
Festbutikken

Så åber festbutikken en ny butik i Brøndby på Vallensbæksvej 20 A. Tæt på både Holbækmotoervejen og Rigvej 4 så det er let at komme til. Vi har parkeringspladser lige uden for så ingen besvær med parkering.

Festbutikken er Københavns absolut største festbutik med butikker i nu Brøndby og Frederiksberg samt på nettet i både Danmark og Sverige. Kom og ser vores mange flotte kostumer og spændende festpynt der er altid masser at komme efter, og vores venlige personale står altid til rådighed for at hjælpe dig. Vi er lagerførerende med alle kostumer og festpynt her i Danmark så ingen lange ventetider eller spænding om hvorvidt vare nu også når at komme frem til dig.

Vi har danmaks største udvalg af festpynt. Skal du holde babyshower eller dåb så kig ind og se vores store udvalg. Er du på vej til konfirmation så er det måske lige en sangskjuler du mangler. Vi har et sødt og venlig personale der nok skal hjælpe dig med at finde det helt rigtige produkt eller den helt rigtige pynt til at gøre din fest helt unik.

Har du været til temafest for nyligt? Hvis ikke, så er der sikkert snart en indbydelse på vej. I dag er det ikke kun børn, der klæder sig ud til fastelavn. Temafester har spredt sig til stort set hele Danmark. Både til by og land,og med et tema til både børn og voksne. Står du og skal holde Temafest så find din inspiration her i vores kæmpe udvalg af forskellige fester eller vores specielle side for Halloween kostumer. Endelig kan du besøg vores butik i Brøndby eller på Frederiksberg.

Er du på vej til festival så har vi et stort udvalg af flotte ølbongs. Du finder helt sikkert en der passer til lige netop dit behov.

Endelig så er banko også blevet populær igen. Både til familie fester og firmafester. Vi har et stort udvalg ag bankotilbehør så i sammen kan få en sjov og hyggelig oplevelse.

Kort sagt se ind i vores online butik eller vores fysiskebutikker. Vi står altid klar til at hjælpe dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *